Διαπίστευση ISO 17021

Η πιστοποίηση (καταχώρηση σε μητρώο) του συστήματος διαχείρισης ενός προμηθευτή, αποτελεί ένα από τα μέσα παροχής διασφάλισης, ότι ο πιστοποιημένος προμηθευτής έχει την ικανότητα να παρέχει προϊόντα ή υπηρεσίες που ικανοποιούν καθορισμένες απαιτήσεις.

Το ISO 17021 παρέχει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας φορέων πιστοποίησης/καταχώρησης συστήματος για την ποιότητα και εξασφαλίζει πως αυτοί εφαρμόζουν με συνεπή και αξιόπιστο τρόπο συστήματα πιστοποίησης/καταχώρησης τρίτου μέρους, διευκολύνοντας ως εκ τούτου την αποδοχή τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Προσοχή, η πιστοποίηση/καταχώρηση συστημάτων για την ποιότητα, περιλαμβάνει μόνο την αξιολόγηση του συστήματος για την ποιότητα και όχι την πιστοποίηση προϊόντων, διεργασιών ή υπηρεσιών (που καθορίζεται από το πρότυπο ΕΝ 45011).

Οι Φορείς Διαπίστευσης χρησιμοποιούν αυτό το Διεθνές Πρότυπο ως βάση για την αξιολόγηση και διαπίστευση φορέων πιστοποίησης/καταχώρησης συστημάτων διαχείρισης

  • ποιότητας (IS0 9001)
  • περιβάλλοντος (ISO 14001)
  • υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας (OHSAS 18001, ΕΛΟΤ 1801)
  • υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (συστήματα HACCP)
     

Η EUCAT SA με εκτεταμένη πείρα στην οργάνωση και λειτουργία φορέων πιστοποίησης/καταχώρησης συστημάτων, με περισσότερα από 40 ολοκληρωμένα έργα διαπίστευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Παρέχει αξιόπιστες και τεχνικά άρτιες υπηρεσίες

  • συμβούλου εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης φορέα πιστοποίησης/καταχώρησης συστημάτων κατά ISO 17021,
  • ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση στελεχών του φορέα,
Scroll to Top